Rüyada mor el görmek

Rüyada mor el görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, alışveriş yapacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada mor el gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada eli mor görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mor el görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, eksiği kendinde bulacağına yorulur.

Rüyada ellerini morarmış görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada elleri mor görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kişinin her işi severek yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada morarmış el görmek yaralarına da merhem olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret eder.

Rüyada mor rengi elbise görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını mor görmek hayata küsecek duruma geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top