Rüyada morarmış el görmek

Rüyada morarmış el görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada morarmış el gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada mor el görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işarettir.

Rüyada elleri mor görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eli mor görmek ticaretinin de hızlanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Rüyada morarmış el görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada ellerini morarmış görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor düğme görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor şemsiye görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mor vücut görmek engel tanımayan biri olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top