Rüyada namaz kılarken çarpılmak

Rüyada namaz kılarken çarpılmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kötü duygularını yeneceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken çarpılmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken çarpılmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerine yeni işler katacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada elektrik çarpıldığını görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada arabasına çarpıldığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çarpıldığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çarpıldığını görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına inanılır.

Rüyada çarpıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kazancının günbegün artacağına delalet eder.

Rüyada annenin çarpıldığını görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Rüyada cine çarpılmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top