Rüyada oğlunu asker görmek

Rüyada oğlunu asker görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine, büyüleyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada oğlunu asker gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada asker oğlunu görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, canının derdine düşeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerdeki oğlunu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, şöhret elde edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu asker görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top