Rüyada oğlunu çirkin görmek

Rüyada oğlunu çirkin görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, müjdeli bir haber alacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu çirkin gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Rüyada oğlunu çirkin görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin diş görmek kendini bunu başaracağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin tırnak görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkinleşmiş görmek eşine değerli hediyeler alacağına, mallarının da hayırlı olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin sevgili görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin bir hayvan görmek başarılı bir kişi olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top