Rüyada oğlunu kilolu görmek

Rüyada oğlunu kilolu görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu kilolu gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada oğlunu kilolu görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kilodunu başkasına vermek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu erkek görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Rüyada kilolu bebek görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ticarete adım atacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kızın kilodunu görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top