Rüyada okul koridoru görmek

Rüyada okul koridoru görmek mülkiyetinin de artacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, dertlerin sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada okul koridoru gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada okul koridoru görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul koridorunda yürümek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada koridorlardan geçmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Rüyada beyaz koridor görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Rüyada ev koridoru görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada geniş koridor görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koridor görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top