Rüyada ev koridoru görmek

Rüyada ev koridoru görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, içine fesat düşeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev koridoru gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada ev koridoru görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, şansın kaçacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dar koridor görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir koridor görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulur.

Rüyada okul koridorunda yürümek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Rüyada okul koridoru görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koridor yıkamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top