Rüyada patron eli öpmek

Rüyada patron eli öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada patron eli öpmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski patronun elini öpmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada patronun elini öpmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalettir.

Rüyada patron eli öpmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada patronunun elini öpmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet eder.

Rüyada patronu öpmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, endişelerin sona ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Rüyada patron öpmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada patronunu öpmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Rüyada patronun elini tutmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top