Rüyada patron öpmek

Rüyada patron öpmek bir sebeple işsiz kalınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada patron öpmek gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada patron eli öpmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronun elini öpmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada patronunu öpmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kesesinin dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski patronun elini öpmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patron öpmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada patronu öpmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada patronunun elini öpmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronunuzu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top