Rüyada ayağında yara olduğunu görmek

Rüyada ayağında yara olduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada ayak bileğinde yara görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, huzurlu günler geçirileceğine, başına türlü belalar geleceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağında yara görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada ayakda yara görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ayak üstünde yara görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarin yara görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada ayağı yara olmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağın yara olduğunu görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top