Rüyada ayağını siyah görmek

Rüyada ayağını siyah görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, başarıların devamlı olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını siyah gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada ayağını siyah görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altını siyah görmek zafer elde edileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını siyah görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük işlere imza atacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ayaklarının altını siyah görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, canını sıkılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayakları siyah görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top