Rüyada ayaklarını siyah görmek

Rüyada ayaklarını siyah görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını siyah gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada ayaklarını siyah görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının altını siyah görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sıkıntısının biteceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağın altını siyah görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Rüyada siyah ayak görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada ayağını siyah görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top