Rüyada pencereden kedi atmak

Rüyada pencereden kedi atmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalettir.

Rüyada pencereden kedi atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada pencereden kedi atmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada pencereye su atmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına işaret eder.

Rüyada pencereye taş atmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini pencereden atmak daha çok kazanç elde edeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden adam atmak ardından yeni bir iş bulunacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada pencereden atmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerede kedi görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Rüyada kediye ekmek atmak bazen de rahat geçeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top