Rüyada pencerede kedi görmek

Rüyada pencerede kedi görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yüksek moralli olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ne yöne gideceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerede kedi gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada pencereden kedi atmak sağlıklı bir hayat süreceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada pencerede kedi görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada pencere açık görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Rüyada pencereden su dökmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere kenarında oturmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada pencere camı silmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada pencere görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada pencereleri kapatmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top