Rüyada perde kesmek

Rüyada perde kesmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada perde kesmek gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Rüyada beyaz perde kesmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde kesmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perdeyi kesmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde kesmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulur.

Rüyada perde asmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renkli perde görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde kapatmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tül perde görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top