Rüyada perdeyi kesmek

Rüyada perdeyi kesmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada perdeyi kesmek gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada perdeyi kesmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Rüyada perde kesmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada tül perde kesmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde kesmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada perde mağazası görmek işbirliği içinde olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tül perde değiştirmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada perde ölçüsü almak başın borçlularla belaya gireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu tül perde görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top