Rüyada gözlerine lens takmak

Rüyada gözlerine lens takmak büyük tartışmaların sonlanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada gözlerine lens takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada gözüne mavi lens takmak kısmetin bollaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Rüyada gözüne lens takmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hayırlı bir eşe, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerine lens takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, makamının sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada lens takmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil lens takmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi lens takmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi lens takmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top