Rüyada sevdiğini kilolu görmek

Rüyada sevdiğini kilolu görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini kilolu gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğini kilolu görmek zararların üst üste geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iç sıkıntısına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kilo almış görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kendini kilolu görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini çok kilolu görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Rüyada kendi kilodunu görmek sorunlarından arınacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kilo alan birini görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada kilodunu kaybetmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada eşini kilolu görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top