Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek şifa ve moral bulacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzünü görmemek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek yaşama dört elle sarılacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top