Rüyada sevgilinin yüzünü görmemek

Rüyada sevgilinin yüzünü görmemek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görmemek gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yüzünü görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye yüz vermemek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek seçkin bir eleman haline geleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görmemek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne bakmamak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi yüzü asık görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmamak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kazancının hiç azalmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, mülk sahibi olacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top