Rüyada siyah bir yüz görmek

Rüyada siyah bir yüz görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, rahat bir döneme gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bir yüz gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü siyah görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü siyah görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek hayırlı adımlar atılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bütçesinin küçüleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüzlü adam görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top