Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek başarılı bir kişi olunacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzünü siyah görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada insan yüzü siyah görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada yüzü siyah insan görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü siyah görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada siyah bir yüz görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top