Rüyada tabanca tutmak

Rüyada tabanca tutmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanca tutmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Rüyada tabanca tutmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, evini ve ailesini unutacağına işarettir.

Rüyada elinde tabanca tutmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet eder.

Rüyada tabancadan kaçmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulur.

Rüyada kendini tabancayla öldürmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hasta ve zor geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla ateş etmek onların kıymetini bileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada beline tabanca takmak bir konuda destek alacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalettir.

Rüyada ölüden tabanca almak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top