Rüyada tabanca ve bıçak görmek

Rüyada tabanca ve bıçak görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, sıkıntıya düşüreceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tabanca ve bıçak gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada tabanca ve bıçak görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tabancalı adam görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların artacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tabanca görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine tabanca vermek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine inanılır.

Rüyada birinden tabanca aldığını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada tabanca kaybetmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca kurşunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top