Rüyada birinden tabanca aldığını görmek

Rüyada birinden tabanca aldığını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden tabanca aldığını gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada birinden tabanca aldığını görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, helal ekmek yiyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok tabanca görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline tabanca almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Rüyada kendini tabancayla öldürmek yüksek mevkilere getirileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak kendisi için mal mülk alacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca kullandığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top