Rüyada tabancalar görmek

Rüyada tabancalar görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hak yolunu bulacağına, adının ülke dışında yayılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işarettir.

Rüyada tabancalar gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada tabanca almak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, ününün çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada tabanca doldurmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun yaşayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tabanca ve kurşun görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada tabanca tutmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Rüyada tabancayı denize atmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada dolu tabanca görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık tabanca görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top