Rüyada boncuk satın almak

Rüyada boncuk satın almak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk satın almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada boncuk satın almak yanlış işlere girileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada boncuk hediye almak geçiminin yerinde olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk koparmak söz sahibi olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı boncuk görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu toka görmek güzel sözler işiteceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işarettir.

Rüyada pul boncuk görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü boncuk görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top