Rüyada bacağında varis görmek

Rüyada bacağında varis görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, dertleri biteceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada bacağında varis gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Rüyada bacaklarında varis görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarda varis görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağında varis görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada varisli bacak görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakta varis görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada varis çorabı görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ayakta varis görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayağında varis görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, o masumların bedduasını alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top