Rüyada varis çorabı görmek

Rüyada varis çorabı görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, rahat bir hayata sahip olmaya delalet eder.

Rüyada varis çorabı gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada varis çorabı görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta varis görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarda varis görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında varis görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada bacağında varis görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta varis görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarında varis görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada varisli bacak görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top