Rüyada vücudu mor görmek

Rüyada vücudu mor görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu mor gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada mor vücut görmek huzurlu günler geçirileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunu mor görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu morarmış görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta morluk görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Rüyada vücudunda morluklar görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudu mor görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan tüy koparmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret eder.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top