Rüyada vücudunda morluklar görmek

Rüyada vücudunda morluklar görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların ortadan kalkacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, para sahibi olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada vücudunda morluklar gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada vücutta morluk görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu mor görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada vücudunu mor görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet eder.

Rüyada mor vücut görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda morluklar görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, görmediği yerlere gideceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Rüyada vücudunu morarmış görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yara görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta irin görmek hızlanacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, imkanlarının artacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top