Rüyada bacaklarını uzatmak

Rüyada bacaklarını uzatmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarını uzatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada bacaklarını uzatmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulur.

Rüyada bacak uzatmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları uzatmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, rakiplerin üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek maddi anlamda feraha ermeye, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yeni bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada boy uzatmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine para uzatmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top