Rüyada bacakları uzatmak

Rüyada bacakları uzatmak azap çektiğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, büyük başarılar kazanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakları uzatmak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada bacak uzatmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bacakları uzatmak bolluk ve bereket içinde olacağına, işlerin aksayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını uzatmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada yolu uzatmak büyük adımlar atılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeklik uzvu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kendi uzvunu görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top