Rüyada yeşil ay görmek

Rüyada yeşil ay görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ay gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yeşil ay görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada kocaman bir ay görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok ay görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına yorulur.

Rüyada ay izlemek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işaret eder.

Rüyada ay dolunay görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada karanlık ay görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hem itibar edineceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada iki ay görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top