Rüyada yeşil balkon görmek

Rüyada yeşil balkon görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ev taşımaya inanılır.

Rüyada yeşil balkon gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada balkonda yeşillik görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil balkon görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada balkon atlamak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının balkonunu görmek kısmetinin artacağına, yakında hedefine ulaşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda banyo yaptığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada balkondan tırmanmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkonun çöktüğünü görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top