Rüyada yeşil lens görmek

Rüyada yeşil lens görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, onlara çok bağlı olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil lens gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada yeşil lens takmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil lens görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada lens çıktığını görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada gözlerine lens takmak başarı ve zafer kazanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada lens takmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi lens takmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada renkli lens görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top