Rüyada yıldızları yakın görmek

Rüyada yıldızları yakın görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ağız tadından olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulur.

Rüyada yıldızları yakın gördüyseniz:

  • Para kazanma yollarınızda değişiklik yapmanız yaşam tarzınızda da olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yıldızlara yakın olmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada yıldızları yakın görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların yakınlaştığını görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işarettir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızların birleştiğini görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada yedi yıldız görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada yıldız yemek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada yıldız tilbeyi görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top