Rüyada yüzü siyah görmek

Rüyada yüzü siyah görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü siyah gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek işlerinde çok başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü siyah görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün siyah olduğunu görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü siyah insan görmek kendisine şifa olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir ölünün yüzünü siyah görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top