Rüyada balkonda masa görmek

Rüyada balkonda masa görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sevdiği insana kavuşacağına işarettir.

Rüyada balkonda masa gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada balkonda masa görmek yeni bir ortama gireceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fiskos masası görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum masası görmek gururlu bir hayat süreceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni masa sandalye görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa taşımak zorlukların giderileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni masa almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada müdür masası görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Rüyada ameliyat masasında görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top