Rüyada bardak tokuşturmak

Rüyada bardak tokuşturmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, geçecek güzel bir ömre, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada bardak tokuşturmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada bardak tokuşturmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada yumurta tokuşturmak yapılan hataların düzeltileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada kafa tokuşturmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatının düzene gireceğine, canının sağ olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değiş tokuş yapmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada cam bardak kırıldığını görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret eder.

Rüyada bardak hediye almak ortamın bir hayli gerileceğine, müjdeli haberler alacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden bardak almak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , evine bereket geleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç bardak görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top