Rüyada başının kel olduğunu görmek

Rüyada başının kel olduğunu görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada başın kel olduğunu görmek hayallere kavuşulacağına, yeniden can bulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada başı kel görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başını kel görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başı kel olmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada başının kel olduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, işten yana şansının açık olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin kel olduğunu görmek her konuda şansın yaver gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasını kel görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top