Rüyada bir erkekle basılmak

Rüyada bir erkekle basılmak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, borcunu ödeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayırlı kapılar açılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle basılmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Rüyada bir erkekle basılmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buza basıp düşmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, eline para geçeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basılmış yaprak görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada evde basılmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada ilişkiye girerken basılmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Rüyada yatakta basılmak büyük sıkıntılar çekileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada bir kadınla basılmak makamının tehlikeye gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top