Rüyada bir kadınla basılmak

Rüyada bir kadınla basılmak yeni bir yol çizileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla basılmak gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada bir kadınla basılmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, özel hayatında mutlu olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilişkiye girerken basılmak zahmete ve derde düşeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına inanılır.

Rüyada ayağına basıldığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada basılmış yaprak görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle basılmak güzel bir haber almaya, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle basılmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buza basıp düşmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top