Rüyada bir sürü boncuk görmek

Rüyada bir sürü boncuk görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü boncuk gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü boncuk görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk satın almak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk tabancası görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, borçlarının kapanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kristal boncuk görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuktan yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada boncuklu tülbent görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu terlik görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top