Rüyada birine sürtünmek

Rüyada birine sürtünmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada birine sürtünmek gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada bir erkekle sürtünmek uzun yıllar yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birine sürtünmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe sürtünmek manevi mutluluğu tadacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle sürtünmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle sürtünmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top