Rüyada erkeğe sürtünmek

Rüyada erkeğe sürtünmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, çok yoğun çalışacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe sürtünmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada erkeğe sürtünmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle sürtünmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada erkekle sürtünmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada biriyle sürtünmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada birine sürtünmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada erkek donu görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın erkekle öpüşmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top