Rüyada bozuk tabanca görmek

Rüyada bozuk tabanca görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sağlığının da bozulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk tabanca gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bozuk tabanca görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi varlığının çoğalacağına delalettir.

Rüyada elinde tabanca almak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kırık tabanca görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca almak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada mantar tabancası görmek refah içinde yaşayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, tüm keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada tabanca taşıdığını görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top