Rüyada büyü duymak

Rüyada büyü duymak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, asil kimselerden çıkacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Rüyada büyü duymak gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak yönlendireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada büyü duymak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü kelimesi duymak hayallerinin suya düşeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini büyümüş görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada büyü yaptırdığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapan birini görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top