Rüyada fildişi almak

Rüyada fildişi almak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada fildişi almak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada fildişi görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada fildişi almak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fildişi kolye görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, şansa delalet etmektedir.

Rüyada fildişi rengi görmek büyüleyeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, zor bir döneme girileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top